Стаи за гости Родопска хижа

град Смолян · община Смолян, област Смолян

Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа Стаи за гости Родопска хижа

Вила за гости Родопска хижа се намира в гр. Смолян, вилна зона Варадил, на четири километра от самия град, посока село Смилян. На двадесет километра от к.к. Пампорово и на същото разстояние от предстоящия новооткриващ се ГКПП Рудозем за Гърция.

По време на престоя Ви ще усетите атмосферата на родопския дух, не само от приказното място, но и от самата къща за гости, която е в родопски стил, както отвън, така и в красивата механа с прекрасна камина, която дава топлина и нежност.

Ще ви настаним в девет помещения, от които три са големи спални за двама души, три големи спални с допълнително голямо легло.

Имате възможност да се наслаждавате на Родопа планина от големия двор от 1000 кв.м. и прекрасната гледка, която разкрива. Има и голямо място за паркиране пред имота.

Вълшебно място за вашата незабравима почивка, подходящо за голяма компания, както и за по-малка група.

Местоположение:
Капацитет: 18 гости
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
Отопление:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Владимир Заимов
Владимир Заимов