Вила Зелена къща Вила Зелена къща Вила Зелена къща Вила Зелена къща Вила Зелена къща Вила Зелена къща Вила Зелена къща Вила Зелена къща

Вилата разполага с три спални. Две от спалните има двойно легло, а третата е с 2 отделни единични легла.

Две сгъваеми легла са на разположение (един в хола). Всяка спалня е с тераса с прекрасна панорамна гледка към езерото / планината. На долния етаж има удобна дневна с лог горелка и много добре оборудвана кухня / трапезария.

Две временни легла най-подходящи за деца са на разположение в един от двойни спални и в дневна, така че на вилата могат да се настанят максимум 8 души. Прилежащата терасата има превъзходни панорамни гледки и осигурява прекрасно място за хранене "ал фреско". Осигурен е и барбекю. Има прекрасна градина, с разнообразие от растения и овощни дървета. Обществен паркинг е на разположение за 2 коли.

Вилата е идеалното място за почивка и релакс, но има достатъчно възможности за дейности на открито като разходка и наблюдение на птици, плюс колоездене, риболов и водни спортове (съоръжения под наем се намират в Цигов Чарк само на 2 км. от вилата), 5 км. е исторически град Батак с интересни църкви и музеи по отношение на 1876 въстание срещу османското владичество.

Отстъпки за по-дълъг престой са; 3-4 нощувки - 10%, 5-6 нощувки - 15% и 7 или повече нощувки - 20%.

За групи от по 4 души, които не изискват използването на една от спалните ще бъде получава отстъпка от 20 лева на вечер.

Резервация, обезпечени чрез изпращане на депозит в размер на 50 лева.

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона