Къщата се намира на 10 километра от центъра на град Троян, в началото на село Горно Трапе, по пътя за Шипково- Рибарица Трапе и е в близост до курортите Чифлик и Шипково с минералните си басейни и Беклемето със ски пистите и въжен парк Катеричка.

На разположение на гостите са 2 двойни и 2 тройни стаи – 10 легла за възрастни + 2 легла – кошарки и 2 сгъваеми легла. Всяка стая е с баня, тоалетна, сешоар, кабелна телевизия, безжичен интернет.

В много добре оборудвания кухненски бокс със столова гостите могат самостоятелно да си приготвят храна.

И още …покрита тераса с барбекю, голям двор с тревна площ за игри, детски кът, басейн и шезлонги през лятото.

Две двойни стаи и столовата са достъпни за инвалиди.

Приемат се домашни любимци безплатно.

Местоположението на вилата в Централна Северна България е предпоставка за много добро организиране на свободното време като:

1. Посещения на: Музея на занаятите и Галерия „Серякова къща” в Троян; Международна изложба на приложното изкуство в с. Орешак; Троянски манастир;

Природонаучен музей в с. Черни Осъм; Римска станция „Сосра” край с. Ломец;

2. Еднодневни екскурзии до: Ловеч-Покрития мост на Кольо Фичето, Стария град „Вароша” и Зоологическа градина в парк „Стратеш”; Плевен-Панорама на Руско-турската война, Музей на виното с дегустация, Музей на Освободителната руско-турска война; Габрово-Етнографски комплекс „Етъра”, Дом на хумора и сатирата; Информационен център на НП ”Централен Балкан” в с.Рибарица , Лобното място на Бенковски-Костина, Гложенски манастир; с. Брестница-Пещера „Съева дупка” и Ферма за щрауси; с. Крушуна- Крушунските водопади.

3. Разходки в природата: В околностите на Вила „Колор” до връх Тодорова могила- чудесна панорама, Екологични пътеки: По пътя на еделвайса в с. Чифлик, Беклемето до Троянския проход /достъпна за инвалиди/, Видимско пръскало в гр. Априлци, До свещения връх на траките, която започва от Музея на занаятите Троян с експозиция на културни ценности от Тракийското селище, преминава край Галерия Серякова къща и храма Света Параскева.

По трасето има места за отдих и информационни табели.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Радослав Ковачев