"Нестинарка" е чудесна, самостоятелна къща за гости, предлагаща почивка в Странджа в китното село Писменово, в зелената гора, а и на крачка от морето. На първият етаж са разположени хол (общо 50кв. м.),с камина и напълно оборудвана кухня -голяма готварска печка,хладилник с отделна камера,кафе машина,тостер и прибори за хранене и готвене, с климатик и сателитна телевизия Булсатком, тоалетна и голяма веранда.На втория етаж са разположени трите тройни спални,всяка със двойно и едно единично легло или общо девет нормални легла.В две от спалните има и по един диван,подходящ за настаняване на дете или още един възрастен.Всяка от спалните има самостоятелна баня-тоалетна и излиза на тераса.Къщата се отоплява отлично през зимата от камина с водна риза и радиатори във всички помещения/включително в баните/.Във хола и във всички спални помещения са монтирани климатици които осигуряват температурен комфорт през всеки сезон.

– ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ -- Ю Л И И А В Г У С Т, настаняване се извършва за не по-малко от 4 /четири/ нощувки, като цената за настаняване за цялата къща за една нощувка е 200 лева/двеста/.

ИЗВЪН СЕЗОНА /ЮЛИ,АВГУСТ/ ЦЕНИТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ СА :

Брой нощувки цена на вечер общо

Една нощувка 260 лв. 260 лв.

Две нощувки 180 лв. 360 лв. (2 х 180)

Три нощувки 160 лв. 480 лв. (3 х 160)

Четири нощувки 150 лв. 600 лв. (4 х 150)

За 4 и повече нощувки цена - 150 лв. на вечер

В периода от 30.09. до 01.06. при настаняване в делнични дни/неделя-четвъртък включително/, всички посочени по горе цени се преизчисляват с отстъпка минус 30%.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Тодор Иванов