Къща за гости Свети Георги

село Вуково · община Бобошево, област Кюстендил

Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги

Къща за гости Свети Георги разполага с 3 спални, хол с разтегателен диван, на който могат да спят още двама души.

В двора има батут и дървена люлка, прекрасна тераса с гледка към планина Руен, механа с камина, кухня и просторен навес с барбекю и джакузи.

Къщата се намира в с. Вуково, община Бобошево. Само на 100 км от гр. София, на 25 км от гр. Благоевград и на 40 км от гр. Кюстендил.

В района има множество средновековни църкви и красиви скални образувания, които бихте могли да посетите. Наблизо също е и Руенския манастир в с. Скрино, родното място на Св. Иван Рилски, а малко над манастира е и първата му отшелническа пещера.

За да стигнете до къщата в с. Вуково, се минава по мост точно над река Струма, която остава само на 3-4 км от нея, което би представлявало интерес за запалените рибари.

Селото е на 518 м надморска височина и е изключително спокойно място с красиви гледки и прекрасна природа. На 25 км се намират Стобските пирамиди в село Стоб, а на 45 км е Рилския манастир.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
  6. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Костадин Георгиев Радов
Костадин Георгиев Радов