Апартаменти под наем Зелената къща

град Смолян · община Смолян, област Смолян

Апартаменти под наем Зелената къща Апартаменти под наем Зелената къща Апартаменти под наем Зелената къща Апартаменти под наем Зелената къща Апартаменти под наем Зелената къща Апартаменти под наем Зелената къща Апартаменти под наем Зелената къща Апартаменти под наем Зелената къща

ЗЕЛЕНАТА КЪЩА

Два големи луксозни апартамента, както и офис, ако пътувате по бизнес дела.

Място, където можете да потънете в домашен разкош, да се насладите на 180-годишен звън от камбаните на църквата "Свети Николай Чудотворец" и да се отправите към близките на разстояние вълнуващо-красиви дестинации на съседните селища Момчиловци, Левочево, Писаница, Широка лъка, Гела, Стойките, Смилян, Могилица и др.

На десет крачки разстояние от „Зелената къща“ къща можете да направите избор за обяд или вечеря в „Петко Таковата къща“ или в механа "Чаршията", разбира се като преди това с удоволствие сте се насладили на вкусната закуска, която сами сте приготвили от продуктите, които сте открили в кухнята – прясно и кисело мляко, масло, кашкавал и сирене на мандрите в селата Кутела, Забърдо, Борино и Върбина. Домашно сладко също ще погали небцето Ви, а хлябът ще напомни за майсторството на родопските пекари. Все усещания, които ще напомнят за вкусовете от детството и очарованието от бабините направи.

Ще можете да разгледате Шереметевата, Таковата, Хаджичоновата, Келявската и Хаджиивановата къщи, като няма да пропуснете да посетите и построената през 1865 година църква ”Успение Богородично”, а след това може би ще потеглите към най-големия Планетариум в България, Художествената галерия, Историческия музей и към още много други забележителности на града.

Заповядайте, предлагаме два големи самостоятелни апартамента, както и офис при необходимост.

Ще отговаряме бързо на всяко едно Ваше запитване и с удоволствие ще Ви предоставим един неповторим уют!

Местоположение:
Капацитет: 9 гости
Апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Екатерина  Станчева
Екатерина Станчева