Село Игнатовци се намира на 17 км. югоизточно от гр. Елена, в землището на село Мийковци.

Любителите на природата ще бъдат приятно изненадани от многобройните живописни туристически маршрути и екопътеки, подходящи за пешеходен и колотуризъм. Районът на град Елена е екологично чист и известен на всички, които обичат да събират билки, плодове и гъби. Тук може да намерите ароматни диви плодове – шипки, боровинки, къпини, малини, ягоди.

На 3 км. от селото минава река Борущица, подходяща за пикник и почивка под сянката на вековни дървета, извисяващи се в близост до реката.

Запалените скиори могат да се възползват от ски писта, подходяща както за начинаещи, така и за напреднали. Разполагаме с добре оборудван ски гардероб.

Къщите за отдих в село Игнатовци са три. Всяка къща разполага с две спални и дневна с кухненски кът, баня и тоалетна. В дневната има разтегателен диван. Отоплението е с локално парно и камина в дневната.

На разположение на гостите във всяка къща има напълно оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна, с готварска печка, микровълнова фурна, хладилник, кафе машина, барбекю и посуда. Всяка къща разполага с телевизор и цифрова антена.

При максимално използване на легловата база във всяка една от къщите могат да нощуват до 6 човека.

Летен период: от 01.05 до 30.09

Цени на къща: една нощувка: 120 лв.; две нощувки: 200 лв.; от 3 до 5 нощувки, цената е 90 лв. на вечер;

При 5 нощувки получавате една безплатно!!!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Къщи: 3
Интернет:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Кузманов