Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета Къща за гости Уникета

Отпуснете в Дряновският Балкан със семейството и приятелите във вила Уникета. Няма да има други гости, с които да делите басейн и барбекю - настанява се само една компания без значение дали е от 2, 4, 6 или 8 гости.

Вила Уникета е ситуирана във вилната зона на град Дряново и впечатлява посетителите с панорамна гледка към Балкана и близкия Дряновски манастир. Русе е на 130 км., Варна на 250 км., София на 220 км., Велико Търново и Габрово на 20 км., Стара Загора на 100 км.

Гостите се настаняват в три отделни двойни стаи, оборудвани с климатик и собствен санитарен възел.

Всеки гост на вилата има възможност да използва прилежащите басейн, шезлонги, барбекю и люлки. Дворът заема голяма площ и предлага идеални условия за игра за малки и големи. Барбекюто е оборудвано с голяма маса и пейки, хладилник, шкаф с кухненска посуда и 32-инчов телевизор.

Оборудваната кухня с трапезария предлага прекрасни условия на всеки, който иска да покаже възможностите си в кулинарията. В цялата къща и в части от двора има безжичен интернет. Във всекидневната към трите стаи има удобен разтегателен диван, който може да се използва за спане от 1 или 2-ма човека.

При желание гостите предварително могат да заявят домашно приготвени закуски и/или вечери.

Вилата е разположена на около 500 м. от крайния квартал Априлци, като се намира в непосредствена близост до магазини, бензиностанции, лекар, аптека, фризьор.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Светлана Нанкова
Светлана Нанкова